Előfizetői tartalom

Nem tágít az olajár, tovább menetelt felfele

Portfolio
Kismértékben, 0.45%-kal került feljebb tegnap az augusztusi határidős WTI árfolyama, mely így továbbra is a 71 dolláros szint felett tartózkodik, a tavalyi év szeptembere óta nem látott szinteken. A vételi nyomásban szerepe lehet annak, hogy az elemzők szerint holnap, az elmúlt heti olajkészletek csökkenéséről fognak számot adni Amerikában.

A csütörtöki kereskedés során lehet iránymutatásra számítani az olajár elkövetkező időszaki teljesítményét illetően. Akkor publikálja ugyanis az amerikai Energia Ügynökség az elmúlt heti olajkészlet adatokat, illetve érkeznek majd az első becslések arról, hogy a július 4-i ünnepnapon hányan ültek autóba Amerikában. A marketwatch.com által megkérdezett elemzők közül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés