Előfizetői tartalom

1,500 dolláros aranyár?

Portfolio
Az elmúlt öt napi esést megtörve újra emelkedett az arany ára, melyben a dollár gyengülése mellett a fekete arany drágulása is szerepet játszott. A Superfund Finacial Singapore vezetője középtávon nem tartja kizártnak, hogy a nemesfém ára eléri az unciánkénti 1,500 dollárt, melyet a dollár gyengülésével és az inflációs kockázatokkal indokol. Eközben a UBS szingapúri egységének vezérigazgató épp a dollár stabilizálódása miatt gondolja úgy, hogy a dollár nem fogja meghaladni a közeljövőben a márciusban beállított csúcsát.
A Superfund Fiancial Singapore vezérigazgatója, Aaron Smith a Bloomberg Television-nak tett nyilatkozatában elmondta, hogy véleménye szerint középtávon az arany unciánkénti ára elérheti az 1,500 dollárt, hosszabb távon pedig a szakértő elképzelhetőnek tartja, hogy ennél a szintnél is feljebb kúszik, melyet a dollár gyenge szinten való beragadásával indokol. Emellett a szakértő...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái