Előfizetői tartalom

Már csak ez kellett - Lefelé módosították az amerikai GDP-t!

Portfolio
0.5 százalékkal zsugorodott évesítve az Egyesült Államok gazdasága a harmadik negyedévben. A felülvizsgált adatok a gazdasági kilátások további romlásával kapcsolatos aggodalmakat és a recessziós félelmeket erősítik az USA-ban. A konjunktúra gyengülésének hátterében az ingatlan- és munakerőpiaci folyamatok tartós gyengülése áll.

Bár a most közétett értékek alacsonyabbak az előzetes becslésben szereplőknél, komolyabb meglepetést nem okoztak, mivel az elemzők -0.5- -0.6 százalék körüli értékre számítottak. Az előzetesen közzétett értékek lefelé való korrekciójára amiatt került sor, hogy a fogyasztói kiadások az előezetesen becsültnél is jelentősebb mértékben, 3.7 százalékkal csökkentek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés