Előfizetői tartalom

25 dolláron is adnák az olajat!

Portfolio
A tegnapi 8.3%-os szárnyalást követően ma 3%-kal korrigált visszafele az olaj árfolyama. Az elmúlt napok emelkedését a bejelentett kormányzati és jegybanki intézkedések segíthették, de elértük az 50 dolláros szinteket is, melyeket korábban már többen is elérhető célként jelöltek meg. Egyre többen veszik azonban a februári lejáratú 25 dollár melletti put opciókat a piacon.

A februári 25 dollár melletti eladási jog tegnap a hetedik legaktívabban kereskedett opció az olajpiacon. Tegnap 8 centtel, hordónkénti 10 centre emelkedett az opció díja. Vannak tehát már a piacon olyanok, akik szerint a recesszió elhúzódásával az olajár februárra benézhet a 25 dolláros szint alá is. Az, hogy a 25 dollár mellett februárra eladási jogot biztosító opciók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés