Előfizetői tartalom

Szavaztak a 2010-es adócsomagról: többször is meglepték a képviselők kormányt

Portfolio
Háromszor fricskázták meg a kormányt a képviselők a 2010-es adócsomag mai legfontosabb szavazásán, és egyszer a vagyonadóról szóló törvény esetében is beleköptek a levesbe. A kormány szája íze szerint viszont rögzítették a 2011-es szja-táblát, adómentességi határokat állapítottak meg egyes béren kívüli juttatásokra, félig-meddig megoldották az összeszámítást a vagyonadónál, cserébe pedig egy csökkentett adómértéket is behoztak a képviselők - foglalja össze a mai szavazás eredményeit az Index.

Ma tartották a parlamentben a 2010-es adócsomag és a tőle különszedett vagyonadótörvény legfontosabb szavazását, amikor is a honatyák a két törvényhez benyújtott módosító indítványokról határoztak. A szavazás után már csak az van hátra, hogy a kormány átvezesse a törvényjavaslatokon a ma többséget kapott javaslatokat, és jövő hétfőn az Országgyűlés megejtse...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés