Előfizetői tartalom

Meghökkentő jóslatok 2010-re (Saxo)

Portfolio
A kínai jüan az utóbbi egy év stabil árfolyama után gyengülni fog, a sok gazdasági bizonytalanság mellett is csökken a részvénypiaci volatilitás, harmadával esik viszont a cukor ára, egy új párt jön létre az Egyesült Államokban, ahol egyébként csődbe megy majd a tb-alap - többek között ezeket a meghökkentőnek is számító jóslatokat fogalmazza meg a 2010-es évre vonatkozóan a koppenhágai székhelyű, on-line kereskedésre és befektetésekre szakosodott Saxo Bank. Az intézmény stratégái az éves agytorna részeként a piac felrázásának, elgondolkodtatásának szándékával bocsátkoznak jóslatokba a normális piaci várakozásokon túlmutató, megrázó hatású, fehér hollónak számító ritka eseményekről.

A bank 2010. évi kilátásai között helyet kapó összeállításból ezúttal az olvasható ki, hogy jövőre az ideinél kellemesebb, de egy-egy megrázkódtatástól azért mégsem mentes évre számíthatunk. A Saxo Bank 2010. évi "Meghökkentő előrejelzései": 1. 2.25%-ra csökken a német államkötvény hozama a jelenlegi 3.2%-ról A deflációs nyomás és a túlzottan laza monetáris...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái