Előfizetői tartalom

IMF: a növekedési kilátások jobbak, mint korábban hittük

Portfolio
A válságból való kilábalás a vártnál gyorsabb, ám mindez csak általában igaz, hiszen földrészenként, országonként és régiónként igen nagy eltérések mutatkoznak - olvasható a Nemzetközi Valutaalap friss elemzésében. Míg a fejlett országok a gazdaságélénkítő intézkedéseknek és a készletállományban bekövetkezett kedvező elmozdulásoknak, addig a feltörekvő országok az erős belföldi keresletnek és a magas nyersanyagáraknak köszönhetik vártnál jobb teljesítményüket.

Vegyes kép a G20-on belül Nem elég, hogy földrészenként és térségenként óriási eltérések vannak, egységes kép felmutatására még a világ 20 legjelentősebb gazdasági nagyhatalmát tömörítő G20-ak sem képesek: az eddig napvilágot látott adatok arra utalnak, hogy a fejlett országoknak lassabban, a fejletleneknek pedig gyorsabban sikerül kilábalniuk a válságból. A Nemzetközi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés