Előfizetői tartalom

Tűzoltásra is fel kell készüljön a Fidesz

Portfolio
Az egészségügyi ellátás világszerte, így Magyarországon is olyan - az emberek mindennapjait érintő - hatalmas kihívás az egyes kormányoknak, amely csak választási ciklusokon átívelő, hosszú távú, konszenzuson alapuló programokkal oldható meg - állapítja meg az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) "Vitán felül" című kiadványa, amit kedden délelőtt sajtótájékoztató keretében mutattak be. A megjelent szakemberek szerint olyan kritikus helyzetbe került a magyar egészségügy, hogy tűzoltásra is fel kell készüljön az új kormány a hosszú távú koncepcióalkotás mellett.

Az AmCham szerint az egészség jólét, ezért az egészségügy kiemelkedő kérdése a magyar versenyképességnek. A szervezet ezért 5 témában tartott vitasorozatot: - állami felelősségvállalás határai az egészségügyben - népegészségügyi trendekre alapozott egészségpolitikai stratégia - magánforrások bevonásának lehetőségei - szabad szellemi foglalkozású orvos...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái