Előfizetői tartalom

Durva meglepetések a költségvetés mellékletében!

Portfolio
2014-ig még több meglepetést is tartogatott a költségvetési törvényhez benyújtott, a várható bevételeket és kiadásokat is bemutató kitekintés. A számok alapján akár szigorítás jöhet az szja-rendszerben, és nem biztos, hogy ha befolyik, akkor államadósság-csökkentésre fordítják a magánnyugdíjpénztári vagyont - írja az Index.

2012-ben a személyijövedelemadó-bevétel nő, holott az eddig bejelentett kormányzati tervek alapján csökkennie kellene - derül ki több más érdekes szám mellett a kormány 2014-ig szóló, a jövő évi költségvetés tervezetéhez benyújtott kitekintéséből. Ez akár valamiféle, eddig nem ismert szigorítást is jelenthet az adórendszerben, de van más megoldás is, jelezte Kopits...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés