Előfizetői tartalom

Palotai: nem kérdőjeleződik meg a kormány adócsökkentésének értelme

Portfolio
Nem kérdőjeleződik meg a kormány adócsökkentési programjának értelme azzal, hogy 2011-ről 2012-re valójában emelkedni fog az szja-terhelés - válaszolta a Portfolio.hu kérdésére Palotai Dániel a Raiffeisen Bank befektetési konferenciáján. A nemzetgazdasági miniszter főosztályvezetője hangsúlyozta, hogy a személyi jövedelemadó rendszer eddig történt átalakítása jelentősen javította a magyar gazdaság versenyképssségét.

Határozott nemmel felelt Palotai Dániel arra a kérdésünkre, hogy a személyi jövedelemadó terhelés jövő évi emelkedésével megkérdőjeleződik-e a kormány adócsökkentési programjának értelme. Mint ismert, kedd reggeli cikkünkben arra mutattunk rá, hogy a konvergencia program értelmében az idén a személyi jövedelemadóból (és egyéb kisebb súlyú adókból) a GDP 6 százalékát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés