Előfizetői tartalom

Boncolgatják a kormány csomagját - Ez marad belőle

Jövőre hatalmas kiigazítást tervezett be a kormány a költségvetésbe, és bár a csomag egynegyedének megvalósulása kétséges, így is nagyon fájni fognak a megszorítások - így összegezhető Peter Attard Montalto most megjelent véleménye a 2012-es költségvetésről. A Nomura feltörekvő piacokkal foglalkozó elemzője azt a szomorú üzenetet fogalmazza meg anyagában, hogy a kormány elvétheti a 2,5%-os hiánycélt jövőre, még úgy is, ha év közben további intézkedéseket hajt végre (mint idén a stabilitási alap). A Magyar Nemzeti Bank szakértői szintén kockázatát látják annak, hogy magasabb lesz a jövő évi deficit és érdekes megállapítások derülnek ki számításaikból az idei évre vonatkozóan is. Már most gyűlnek a vészjósló jelek a költségvetés körül.
Peter Attard Montalto is részt vesz a 2011. október 27-én megrendezésre kerülő BUDAPESTI GAZDASÁGI FÓRUM 2011 - Adósságválság és Versenyképesség című konferencián: londoni elemzők társaságában Magyarország kilátásairól fog beszélni. A kormány jövő évi terveinek kibontásával párhuzamosan egyre több átfogó elemzés és vélemény jelenik meg a 2012-es költségvetésről...

Tisztelt felhasználónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Ha rendelkezik érvényes előfizetéssel, kérjük, lépjen be az alábbi űrlapon:

 

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái