Előfizetői tartalom

Merkellel találkozik októberben Orbán Viktor

Portfolio
Orbán Viktor miniszterelnök októberben hivatalos látogatást tesz Berlinben, ahol találkozik Angela Merkel német kancellárral, mondta az MTI-nek Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági államtitkár szerdán Berlinben. Közben továbbra is napirenden van a magyar miniszterelnök idei kínai látogatása, hangzott el Szung Tao (Song Tao) kínai külügyminiszter-helyettes és Takács Szabolcs, a globális ügyekért felelős külügyi államtitkár-helyettes szerdai megbeszélésén, a kínai fővárosban.

Merkellel találkozik Orbán Viktor Az államtitkár elmondta: Orbán Viktor a kétoldalú kapcsolatok továbbfejlesztéséről, a stratégiai gazdasági kapcsolatok továbbépítéséről és az Európai Unió előtt álló feladatokról folytat majd megbeszélést Angela Merkellel. Szijjártó Péter szerdán a kormányfői látogatást készítette elő a német fővárosban. Találkozott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés