Előfizetői tartalom

Bajnai: az alacsonyabb kamatok miatt kell az IMF-hitel

Portfolio
A rendszerváltáskor a magyar polgárok többsége egyetértett azokban a dolgokban, melyek meghatározták, merre menjünk és a politikai versengés ezen kereteken belül zajlott, de mostanra az akkori célok mind megkérdőjeleződtek - mondta Bajnai Gordon volt miniszterelnök kedden este Debrecenben a Napló Top 100 klubjában a Hajdú online beszámolója szerint. A volt kormányfő az IMF-hitelről azt mondta, az nem megoldás, hanem haladék és nem elsősorban az ország gazdasági stabilitása miatt van rá azonnal szükség, hanem a vállalkozók és magánszemélyek hitelkamatainak csökkenése érdekében.

Bajnai Gordon is részt vesz a Budapest Economic Forum rendezvényen október 16-án, ahol a magyar gazdaság kihívásairól és a nemzetközi makrogazdasági kérdésekről beszélnek neves szakértők és gazdaságpolitikusok. Az Orbán-kormány nem a mi stabilizáló, józan gazdaságpolitikánkat folytatta, hanem fejest ugrott a mélybe - fogalmazott Bajnai a beszámoló szerint. A volt...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái