Előfizetői tartalom

Orbán: No, ugye megérte?

Portfolio
A kormányfő szerint a kormány a felsőoktatás kapcsán nyílt lapokkal játszik. Orbán Viktor erről a Kossuth Rádió péntek reggeli műsorában beszélt. A kormányfő a műsorban azt is elárulta, hogy a költségvetésben szereplőnél kisebb lehet jövőre az infláció, elsősorban a rezsicsökkentés hatására. A januárban tervezett rezsicsökkentésről elmondta, hogy első lépésben mindenképpen egy általános árszint-csökkentést akar a kormány végrehajtani, ez után lehet elgondolkodni a szociális szempontokon. Meglátása szerint olcsó hitelre van szükségük a magyar vállalkozásoknak, ehhez pedig alacsonyabb kamatokra van szükség.

El kell fogadni a diákok érveit A miniszterelnök a közrádió reggeli műsorában beszélt a felsőoktatás átalakításának aktuális kérdéseiről. A kormány felsőoktatási reformja 3 célt szolgált, és hangsúlyozta: a reformok sose magukért vannak, mindig van értelmük. "A kormány célja, hogy emelkedjen a felsőoktatási képzés minősége. Ne jöjjenek ki olyan diplomával...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái