Előfizetői tartalom

Ma este megtudhatjuk, ki lesz a jegybank alelnöke

Portfolio
Ma este jelenti be Orbán Viktor miniszterelnök, ki lesz a jegybank alelnöke - értesült az hvg.hu. Ez egybevág a korábbi értesülésekkel, miszerint valamikor a kormányülés után tudhatjuk meg az új alelnök nevét. A hvg.hu szerint a monetáris tanácsból érkezhet a személy, ami megerősíti az Index információit, hogy Bártfai-Mager Andrea és Gerhardt Ferenc lehet az esélyes. Két új alelnök várhatóan nem lesz.

Az Index és a hvg.hu értesülései szerint Értesülésünk szerint Orbán mindenképpen a monetáris tanács egyik külsős tagját fogja megnevezni alelnöknek. Az Index forrásai szerint közülük Bártfai-Mager Andrea és Gerhardt Ferenc esélyesek a kinevezésre. Bártfai-Mager esélyeit erősíti, hogy a múlt héten Matolcsy György elnökkel és Balog Ádám alelnökkel együtt jelent...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés