Előfizetői tartalom

Különadót készülnek kivetni az okostelefonokra és a táblagépekre

Portfolio
Különadót készül kivetni a francia kormány az okostelefonokra, a táblagépekre és minden olyan eszközre, ami az internet elérését teszi lehetővé. Az intézkedés célja az ország filmgyártásának és zenekiadásának a támogatása. Az új adó jövőre már szerepelhet a francia költségvetésben, melynek bevezetésétől a szakértők jelentős többletbevételekre számítanak - írja a Financial Times.

Új adó bevezetésére készülnek a franciák A francia állam különadót vethet ki az okostelefonokra, a táblagépekre és minden olyan eszközre, ami az internet elérését teszi lehetővé, valamint az online videómegosztási szolgáltatásokra. A leendő különadó mértéke 3-4 százalék is lehet, és elsődleges célja, hogy támogassa a francia filmgyártást és a zenekiadást....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés