Előfizetői tartalom

Óriási botrány Csehországban

MTI
|
Portfolio
Mintegy 400 rendőr ütött rajta a kormányon a szerdai kormányülés után csütörtök virradóra. Több magas rangú kormánytisztviselőt, a kormányhivatal vezetőjét és a katonai hírszerzés volt vezetőjét, befolyásos vállalkozókat tartóztatott le a korrupcióellenes rendőrség. Cseh lapok szerint a razzia során képviselőket és a kormánypárt volt frakcióvezetőjét is őrizetbe vették. Egyelőre nem tudni, hogy mi áll a háttérben, de már a kormány bukásáról hallani. A hírre nem reagált érdemben a cseh részvénypiac.

2013.06.14. 9:00 A kormány lemondását követelik Az ellenzéki szociáldemokrata párt a kormány lemondását és előrehozott választásokat követel. Petr Necas kormányfő ma a parlamentben mond várhatóan beszédet. A razziák oka egyelőre továbbra sem ismert. A kormánypárt követeli a rendőrségtől, hogy mielőbb hozza nyilvánosságra a bizonyítékokat. 2013.06.13. 17:02 Necas:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés