Előfizetői tartalom

Bőkezű lesz a kormány? - Hamarosan kiderül!

Portfolio
A Nemzetgazdasági Minisztérium hamarosan nyilvánosságra hozza a 2014-es költségvetés tervezési köriratát. Ez az a dokumentum, amely meghatározza a jövő évi költségvetés főbb irányait, alapvető feltételezéseit és az egyes minisztériumok pénzügyi kereteit. Megmutatjuk, hogy a kormány eddig mivel kalkulált 2014-re. Vajon három hónap alatt szebbnek látja a jövőt a Nemzetgazdasági Minisztérium?

A különleges tavalyi eljárás után, úgy tűnik, idén a megszokott mederben zajlik a jövő évi költségvetés tervezése. A kormány ugyanis 2012-ben már május közepén (a szokásosnál két hónappal korábban) közzétette a büdzsét megalapozó tervezési köriratot, idén viszont visszatér a régi eljáráshoz, és várhatóan július közepén hozza nyilvánosságra a fontos dokumentumot....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés