Előfizetői tartalom

Orbán a bankoknak és a londoni elemzőknek is üzent

Portfolio
Orbán Viktor napirend előtti felszólalásával kezdődött az országgyűlés őszi ülésszaka. Beszédének első felében a miniszterelnök számot vetett a legutóbbi eredményekről, majd a képviselők támogatását kérte az őszi nehéz küzdelmekhez. Kiemelte: a kormány óvatosabb egyes londoni elemzőknél, 2%-os gazdasági növekedéssel kalkulál 2014-re. Egyúttal megismételte a bankokhoz intézett korábbi ultimátumát.

Az eredményeket sorolta Az elmúlt időszak eredményeit sorolva megjegyezte: "hosszú és férfias küzdelem után kiszabadítottuk Magyarországot az uniós túlzottdeficit-eljárásból", "még soha nem álltunk ilyen biztos lábakon". Majd folytatta: "kiszabadítottuk az országot a Nemzetközi Valutaalap szorításából". "Az utolsó centig visszafizette Magyarország az IMF-hitelt. Erre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés