Előfizetői tartalom

Ma nevezi meg Obama a Fed következő elnökét

Portfolio
Obama hivatalosan ma jelenti be Ben Bernanke utódját - közölte tegnap a Fehér Ház egyik embere. A biztos befutó Janet Yellen, a Fed jelenlegi alelnöke. Yellentől azt remélik, hogy folytatja a Bernanke által kijelölt utat. 2013.09.19 11:28 Ezt lépheti a Fed, ha nő kerül uralomra 2013.09.17 14:57 Az egyiket kicsinálták, jöhet a másik?

Larry Summers néhány héttel ezelőtti visszavonulása óta mindenki biztos abban, hogy Ben Bernankétől Janet Yellen veszi át a Fed elnöki posztját. A kérdés csak az volt, hogy mikor kerül sor a hivatalos bejelentésre. A Fehér Ház egyik emberének elmondása szerint a bejelentés magyar idő szerint este 9-kor várható, ahhoz azonban, hogy Yellen ténylegesen betölthesse a pozíciót...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés