Előfizetői tartalom

Ma is fontos adatok jönnek az USA-ból

Portfolio
Az amerikai munkaügyi minisztérium délután fél háromkor teszi közzé az októberi foglalkoztatottsági és munkanélküliségi adatokat. A friss számok megjelenését a szokásosnál nagyobb érdeklődéssel várják a befektetők, ez ugyanis az első olyan statisztika, amelyből láthatók lehetnek a kormányzati leállás hatásai. Az ünnepek közelsége miatt javulhat a helyzet a következő hetekben.

A kormányzati kényszerszünet valószínűleg sokba került az Egyesült Államoknak, de hogy pontosan mennyibe, valószínűleg csak hónapok múlva derül majd ki. A piaci szereplők mindenesetre nagy érdeklődéssel várják a mai munkaerőpiaci adatot, ez alapján ugyanis hozzávetőleges képet kaphatnak a leállás közvetlen hatásairól. Az elemzők arra számítanak, hogy a hatások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés