Előfizetői tartalom

Piaci viharok mellett csap le ránk a Fed döntése

Portfolio
A feltörekvő piacokon dúló viharokat tovább borzolhatja szerdán a Federal Reserve döntése, melyből megtudjuk, hogy tovább lassítják-e az eszközvásárlásokat vagy sem. Ezt követően csütörtökön az USA negyedik negyedéves gazdasági teljesítménye lehet hatással a piaci hangulatra, míg Európában az inflációs folyamatokat érdemes szemmel tartani.

Nagyon mozgalmas hétnek nézünk elébe, ahol a már eleve borongósan alakuló piaci hangulatot több esemény is tovább borzolhatja. A legfontosabb pont szerda este lesz, amikor is megtudjuk, hogy a Fed folytatja-e az eszközvásárlások lassítását, aminek a keretében jelenleg havi 75 milliárd dollár értékben vásárol értékpapírokat a piacon. Ezen kívül ugyanakkor még több fontos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés