Előfizetői tartalom

"Magyarország a legrosszabb az általam látogatott országok közül"

Portfolio
Nem a Fed eszközvásárlásainak lassítása az oka a most kialakult felfordulásnak, hanem sokkal inkább fundamentális problémák állnak a háttérben. Így pedig Magyarország 70 százalékban magának köszönheti a forintra nehezedő nyomást - állapította meg Steen Jakobsen, a Saxo Bank vezető közgazdásza, aki hazánkat az egyik legproblémásabbnak tartotta az általa meglátogatott országok közül.

A világ a válság harmadik fázisában van jelenleg - jelentett ki Steen Jakobsen, a Saxo Bank vezető közgazdásza mai előadásának kezdetén. A szuverén adósságválságot a feltörekvő piaci válság követte, de ez véleménye szerint már egy régóta érő folyamatnak az eredménye. Az ázsiai országokban 2009-ig minden rendben volt, de aztán erőteljesen különvált a beruházási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés