Előfizetői tartalom

Rehn felel az ukrán mentőcsomagért

MTI
Catherine Ashton, az Európai Unió külügyi főképviselője Olli Rehnt, a brüsszeli testület gazdasági ügyekért felelős tagját bízta meg, hogy hangolja össze az Ukrajnának nyújtandó pénzügyi segítségnyújtásra irányuló törekvéseket az EU, a Nemzetközi Valutaalap (IMF), más pénzügyi intézmények, az uniós tagállamok és az unión kívüli országok között - derül ki az Európai Külügyi Szolgálat szerda este kiadott közleményéből.

Az eddigi fejleményekről bővebben:Kapcsolódó cikkünk2014.02.26Megvan az új ukrán kormány? - Csütörtökön szavaznakA kommüniké szerint Ashton szerdán magas szintű találkozót hívott össze, amelyen Rehn mellett részt vett Karel De Gucht kereskedelmi biztos, Janusz Lewandowski költségvetési biztos, Krisztalina Georgieva, aki a humanitárius segítségnyújtásért felel, és Andris...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés