Előfizetői tartalom

Ukrajna miatt aggódhatunk a héten - ezekre lesz még érdemes figyelni

Portfolio
A héten a befektetők fókuszában az ukrán események lesznek, de meglepheti a piacot még a magyar Alkotmánybíróság is, ha a mai napon meghozza döntését a devizahitelekkel kapcsolatban. Csütörtökön az Európai Központi Bank kamatdöntése miatt lesz érdemes óvatosnak lennünk, míg pénteken az Egyesült Államok munkaerő-piaci statisztikái határozhatják meg a kereskedés hangulatát.

A héten a piac hangulatát természetesen az ukrán-orosz konfliktus dominálja majd és ez sajnos hatványozottan igaz lehet a hazai kereskedésre is. A forint dollárral szembeni árfolyamán már most rossz jelek látszanak és nem sok jót jósolhatunk a hazai részvények heti teljesítményével kapcsolatban sem. Ráadásul a mai napon szintén foglalkozik az Alkotmánybíróság a kormány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés