Előfizetői tartalom

Harmadánál tarthat az online pénztárgépcsere

MTI
|
Portfolio
Az üzembe helyezett online pénztárgépek száma meghaladta az 59 ezret a március 10-i adatok szerint, várhatóan május végéig az üzletek többségében már online pénztárgép működik majd - írta az MTI kérdésére a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). Az átállás úgy tűnik, továbbra is lassan halad, hiszen egy hónapja a bekötött pénztárgépek száma 47 ezer volt. Összesen 150-200 ezer bekötött gépnek kellene a végén lennie.

Az online pénztárgépeket főszabály szerint legkésőbb január 31-ig kellett üzembe helyezni ahhoz, hogy a kasszacseréhez igénybe lehessen venni a támogatást. Az NGM azonban a közelmúltban bejelentette: a kormány úgy döntött, hogy a visszavont engedélyű pénztárgépet forgalmazó Alt Cash Kft. és Japán Cash Kft., illetve az eltűnt Patkós Cassa Kft. volt ügyfeleinek 2014. április...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés