Előfizetői tartalom

Nem aktuális az anyasági támogatás megötszörözése

Portfolio
Ötszörösére, 300 ezer forintra nőne az első gyermek születésekor járó anyasági támogatás összege - írta ma a Magyar Nemzet. A lapértesülés forrása, Révész Máriusz az Indexnek ezt követően viszont úgy nyilatkozott, pontatlanul idézték őt, a demográfiai csomag előző kormányciklusban be nem vezetett elemeinek elfogadása nem aktuális kérdés jelenleg.

Révész Máriusz, a demográfiai program kidolgozásárt felelős munkacsoport korábbi vezetője a Magyar Nemzetnek nyilatkozott a demográfiai programról. Azt írták, a programnak több olyan eleme van, amit az előző kormányzati ciklusban nem vezettek be, de a kormány nem vetette el ezeket, csak a fokozatos bevezetés mellett döntött a rendelkezésre álló forrás miatt. A program fontos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés