Előfizetői tartalom

Navracsics kicsicseregte: uniós biztos lesz! (2.)

Portfolio
Hónapok óta tartó találgatásoknak vetett véget Navracsics Tibor jelenlegi külgazdasági és külügyminiszter szerda délután. Twitter-oldalán jelentette be ugyanis, hogy hivatalosan is ő Magyarország jelöltje az uniós biztosi posztra. Ezek után felmerül a kérdés: vajon ki lesz idén ősztől az új magyar külügyminiszter?

Hivatalos Navracsics Tibor szerda délután közölte: "most már hivatalos, én vagyok Magyarország jelöltje az új Európai Bizottságba". "Nehéz feladat, nagy megtiszteltetés" - tette hozzá Twitter-posztjában. A minisztérium pedig hivatalos Facebook-oldalán jelentette be: Navracsics Tibort jelöli uniós biztosnak a miniszterelnök.De ki lesz az új miniszter? Navracsics Tibor őszre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés