Előfizetői tartalom

Azért ez már lassan tényleg gazdasági összeomlás

Portfolio
Romlott a helyzet Kelet-Ukrajnában Navracsics Tibor külügyminiszter mai óvatos parlamenti értékelése szerint, miközben Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter egy reggeli rádióinterjúban arról beszélt, hogy figyelni kell az orosz embargók gazdasági hatásaira. Ma már elkezdték ellenőrizni az ukrán határőrök azt a közel 300 kamionból álló orosz konvojt, amely segélyszállítmányt szeretne eljuttatni Kelet-Ukrajnába. Közben az ukránok olyan méretű nyugati segítséget várnának el, mint amit most Irak kap. Az új és a régi rendszer közötti ellentétekre hivatkozva közben lemondott az ukrán gazdaságfejlesztési és kereskedelmi miniszter. Az is érdekes fejlemény, hogy míg Ukrajna 5 milliárd dollárnyi gáz árával tartozik Oroszországnak, addig utóbbi rendezte Ukrajna felé a gáztranzit árával kapcsolatos elmaradását.

2014. augusztus 21. 21:30 Megosztás Egyezkedni próbálunk az oroszokkal Szijjártó Péter kezdeményezte a magyar-orosz kormányközi gazdasági együttműködési bizottság összehívását csütörtökön a bizottság orosz társelnökénél - közölte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés