Előfizetői tartalom

Varga belengette: tényleg nagy dolgokra készülnek!

Portfolio
Rendkívül takarékos költségvetésre készülünk 2015-ben és az államháztartás kiadási oldalának csökkentése is szükséges - utalt a sajtóban minap már meglebegtetett szerkezeti reformokra Varga Mihály. A nemzetgazdasági miniszter a Napi Gazdaság konferenciáján leszögezte, hogy az állami újraelosztás arányát mérsékelni szükséges, mert ebben régiós versenyhátrányban vagyunk. Ezzel összefüggésben kijelentette: a kormány a 2015-ös költségvetéssel "hozzányúl esetleg olyan szerkezetekhez", amelyekben a piaci szektornak is megtakarításai származhatnak, de konkrétumokat nem említett.

A hvg.hu hétfői értesülése azt tartalmazta, hogy az önkormányzati választások után két héttel benyújtandó 2015-ös költségvetési törvényjavaslat többek között az egészségügyi és az oktatás terén mélyreható szerkezeti reformokat fog tartalmazni.Kapcsolódó cikkünk2014.09.22Óriási dologra készülnek OrbánékVarga a 2015-ös költségvetés tervezése során az alábbi...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái