Előfizetői tartalom

Jöhetnek a Nyugat-ellenes szankciók?

Portfolio
Csütörtökön az orosz elnök levelet írt José Manuel Barrosonak, az Európai Bizottság elnöknének, melyben az EU-ukrán szabadkereskedelmi megállapodás újratárgyalását követelte, továbbá azonnali megfelelő megtorló intézkedéseket helyezne kilátásba, ha Ukrajna csak részben is nekiáll megvalósítani az egyezmény passzusait. Közben a konfliktus elérte a kötvénypiacokat is: Oroszország szerint az ukránok illegálisnak akarják feltüntetni a még decemberben az oroszoknak értékesített 3 milliárd dollár értékű kötvénycsomagot, így elképzelhető, hogy annak előtörlesztését fogják kérni. A Kreml képviselője ma azt nyilatkozta, hogy Putyin elnök újra tárgyalóasztalhoz tervez ülni Porosenkoval, akár egyedül, akár a német kancellárral vagy a francia elnökkel együtt.

2014. szeptember 26. 16:46 Megosztás Fontos bejelentés: megúszhatjuk a téli gázválságot? Háromoldalú tárgyalásokat folytatott ma az ukrán földgázhelyzet rendezéséről Ukrajna, Oroszország és az EU. A találkozót követően Günther Oettinger energiaügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés