Előfizetői tartalom

A Continental védekezik: nem ők a legnagyobb nyertesek

Portfolio
A magyar tulajdonú Continental Dohányipari Zrt. - melynek sorsát egyes vélemények szerint a kormány a szívén hordozza a törvényalkotás során - közleményt adott ki a csütörtöki, dohányipari különadót érintő módosító javaslattal kapcsolatban. A cég ebben azt hangsúlyozza, hogy három hazai gyár is hajtott végre beruházást idén, így ezek mindegyike csökkentheti különadó-fizetési kötelezettségét.

A társaság közleménye "A Continental Dohányipari Zrt. ezúton tájékoztatja a közvéleményt, hogy az Országgyűlés Törvényalkotási Bizottságában csütörtökön elfogadott módosító javaslat nem csak a társaságot hozza kedvező helyzetbe. Ezzel szemben tény: 2014-ben valamennyi hazai gyár (Róna, BAT, Continental) eszközölt több milliárd forint értékű beruházást. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés