Előfizetői tartalom

Rogán: készülni kell a támadásokra, változnak az adószabályok

MTI
|
Portfolio
A jövő év egyik legfontosabb feladata egy úgynevezett országvédelmi akcióterv kidolgozása, mert "amikor ma Magyarországot külső támadások érik", a kormány és a parlament némileg védtelen ezekkel szemben - többek között ezt mondta az MTI-nek adott év végi interjúban Rogán Antal. A Fidesz frakcióvezetője szerint emellett országfejlesztési koncepció és egységes családtámogatási terv megalkotására is készül a Fidesz-KDNP-frakció jövő évi évadnyitó ülésén.

A politikus interjújának néhány fontosabb üzenete: Az Egyesült Államok "nyomásgyakorlása" mögött az EU és Amerika közötti szabadkereskedelmi egyezmény ügye állhat, amelynek előnyeiről és hátrányairól "őszintén kellene beszélni", a megállapodást nem lehet "ráerőltetni" Közép-Európára. Egy rossz szabadkereskedelmi egyezmény ugyanolyan következményekkel járna Magyarországnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés