Előfizetői tartalom

Jön a vasárnapi boltbezárás

Portfolio
A Magyar Közlöny december 30-i számában többek között az üzletek vasárnapi zárva tartásáról szóló törvényt is kihirdették. Összesen 428 oldalnyi jogszabály jelent meg a 2014-es év utolsó napján. Ebben fellelhető az útdíjfizetési rendszerről szóló rendelet módosítása, mivel januártól alaposan átalakul az autópálya-használat.

Ahogyan arra számítani lehetett, vaskos lett a Magyar Közlöny december 30-i száma. Ebben ugyanis - egyebek mellett - 12 törvényt is kihirdettek, köztük az üzletek vasárnapi zárva tartásáról szóló jogszabályt is. Emellett azt a két törvényt kihirdették, amelyet Áder János küldött vissza még december 9-én.Kapcsolódó cikkünk2014.12.23A kormány előbbre hozná a multik kivégzését...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés