Előfizetői tartalom

Szétcincálják az új egészségügyi reformot

Portfolio
Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár vezetésével megkezdődött az egészségügyi ellátórendszer (első körben a kórházak) újjászervezése. Érdemes barátkozni az új fogalmakkal, a várható új helyzettel, mert tavasztól már életbe is lépnének a módosítások. A kritikusok azonban számos negatív következményre figyelmeztetnek és egyesek szerint ez a "reform" nem oldja meg az alapvető problémákat.

Amit tudunkÚgy néz ki, hogy áprilistól új alapokra szervezik a magyar egészségügyi ellátórendszert, erre kapott ugyanis felhatalmazást az Országos Egészségbiztosítási Pénztár az egészségügyi kormányzattól. Sok hivatalos információ eddig nem látott napvilágot. Az Emberi Erőforrás Minisztérium egy rövid közleményben tudatta, hogy Megyei Egészségügyi Egyeztető Bizottságok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés