Gazdaság

Megtalálták a NAV-elnök utódját?

Portfolio
Gőzerővel keresik Vida Ildikó utódját, s a jelöltek között egy komolyan vehető név is felbukkant - értesült a Népszabadság attól a volt NAV-os Horváth Andrástól, aki zöld dossziéjával és súlyos korrupciós vádjaival vált ismertté. Vida lehetséges utódaként egyre gyakrabban emlegetik a hivatalon belül a jelenleg a közép-magyarországi régiót irányító Tamásné Czinege Csillát.
A lap megemlíti, hogy Horváth András és Tamásné Czinege Csilla jól ismerik egymást, illetve a hölgy szolnoki származása nyomán kiváló viszonyt ápol Nyerges Zsolt Közgép-elnökkel is, illetve férje karcagi, és nemcsak földije Varga Mihálynak, de a nemzetgazdasági miniszterrel (aki a alá a NAV is tartozik) jó kapcsolatot is ápol.

A cikk szerint mindaz, ami a NAV-nál történik, nem egyszerűsíthető le az Orbán-Simicska-háborúra, sőt még az is lehet, hogy nincs közvetlen köze hozzá.

Vida Ildikó menesztéséről az első sajtóbeli hírek néhány hete merültek fel (az őszi kitiltási botrány utóhatásaként, jó ürügyként is), részben annak kapcsán, hogy az ÁSZ több komolyabb problémát is talált a hivatal működési struktúrájában.Erre a NAV elnöke egy intézkedési tervet tett le a kormány asztalára, bérfejlesztéssel együtt, de szóltak arról is hírek, hogy ha ez nem nyeri el a kormány tetszését, akkor ez lehet Vidának is üzenet arra, hogy helyette másban gondolkodnak.Az, hogy a Népszabadság most a forrását is felfedve ilyen konkrétan ír egy lehetséges utódról, mindenképpen növeli annak az esélyét, hogy változások lehetnek a NAV-nál. Igaz egy friss hír szerint Vida beleállna a küzdelembe.
kína
Tranzakciós illetékből fizetnék a csalásokat a briteknél
BÉT
német200117
India merriage
napelem magyar zoldites
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Event Driven Equity Analyst

Event Driven Equity Analyst

Statisztikai elemző

Statisztikai elemző

Szakmai asszisztens

Szakmai asszisztens

Privát banki tanácsadó

Privát banki tanácsadó
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól
A tőzsdei könyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
kína