Előfizetői tartalom

Megállapodtak az iráni atomprogramról

Portfolio
Iránnak végül sikerült megegyeznie a hatokkal (az ENSZ Biztonsági Tanács 5 állandó tagja és Németország) a vitatott atomprogram kapcsán - adta hírül a Reuters diplomata forrásokra hivatkozva. Ennek értelmében az ország elleni külföldi szankciókat enyhítik, Irán pedig visszafogja az említett atomprogramot. Az olajár esik, a Brent 58 dollár alatt jár.

Megvan a megállapodás az iráni atomprogramrólSikerült megállapodásra jutnia Iránnak a hatok országaival, ami igen nagy horderejű lépés, hiszen több mint 10 éve zajló nukleáris vita zárul le ezzel. A megállapodást azt jelenti, hogy a nyugat enyhít az Irán elleni szankciókon, Irán pedig cserébe biztosítja, hogy atomprogramot csakis békés céllal folytat. Teherán és a hatok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés