Előfizetői tartalom

Miért lett hirtelen sztár Magyarország?

Portfolio
Az utóbbi hetekben egyre többen beszélnek arról, hogy a kínai gazdaság lassulásával kapcsolatos félelmek érzékenyen érinthetik a feltörekvő piacokat, Kelet-Közép-Európa viszont ellenállóbb lehet. Az UniCredit napokban kiadott negyedéves elemzése is azt emeli ki, hogy régiónk egyfajta biztonságos menedékként funkcionál ebben a helyzetben. A bank elemzői Magyarország kilátásaival kapcsolatban is optimisták, szerintük már az idén visszakerülhetünk a befektetésre ajánlott kategóriába valamelyik hitelminősítőnél, 2016 elején pedig további felminősítések jöhetnek. Ez pedig a magyar eszközökre is jó hatással lehet, főleg a kötvények profitálhatnak belőle.

Budapest Economic Forum 2015 Magyarország kilátásairól is szó lesz a Budapest Economic Forumon. Regisztráljon most! Információ és jelentkezés Egyre többen sztárolják a régiótRészletes elemzést készítettek Magyarországról és a régióról az UniCredit szakemberei, szerintük az utóbbi hetekben Kelet-Közélp-Európa...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés