Előfizetői tartalom

Trükköztek a munkaerővel - lebuktak

Portfolio
Munkaerő-kölcsönző cégláncolatok buktak az ország több szegletében A NAV pénzügyi nyomozói egy napon két bűnszervezetet számoltak fel. Egymilliárd forintot meghaladó értékben foglaltak készpénzt, ingatlanokat és járműveket; több mint hatvan bankszámlát zároltak. A két ügyben 34 gyanúsítottat hallgattak ki, nyolcan vannak előzetesen letartóztatásban.

Ugyanazon a napon az ország két régiójában is rendkívüli akciót hajtottak végre a NAV munkatársai. Dél-Dunántúlon és Észak-Alföldön olyan munkaerő-kölcsönzésre szakosodott bűnszervezeteket sikerült felszámolni, amelyek sem munkavállalói járulékokat, sem áfát nem fizettek. Mindeközben a jóhiszemű munkavállalók mit sem sejtve ugyanabban a beosztásban, ugyanazon a helyen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés