Előfizetői tartalom

Nagy átszabásra készül a kormány

MTI
|
Portfolio
A december 23-án megjelent több száz oldalas Magyar Közlönyben nem csak költségvetési átcsoportosítások találhatók, hanem azok a kormányhatározatok is, melyekből kiderül, hogy a kormány mire készül az államigazgatásban. A központi hivatalokat átszabják, a járási hivatalokat megerősítik, jön az állami tisztviselői kar. Lázár János ezeket a legutóbbi Kormányinfón be is jelentette már.

Központi hivatalokA központi hivatalok és költségvetési szerv formában működő központi minisztériumi háttérintézmények felülvizsgálatát rendelte el a kormány a közfeladatok hatékonyabb ellátásának biztosítása, továbbá a polgárok és a vállalkozások adminisztratív terheinek csökkentése érdekében. A Magyar Közlönyben megjelent határozat szerint a kormány felhívja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés