Előfizetői tartalom

Sokat esett a benzinár - Nézz körül, hol tankolsz!

Portfolio
Az utóbbi hónapokban sokat csökkent idehaza az üzemanyagok ára, ahogy az olaj újabb és újabb mélypontokra került, ezzel pedig közel kerültek az árak a 300 forintos lélektani szinthez. A magyar üzemanyagárak a környező országokhoz és más nyugat-európai országokhoz képest is olcsónak számítanak, egyedül Ukrajnában lehet nálunk olcsóbban tankolni.

Meredeken esnek az üzemanyagárakA Mol legutóbbi árdöntése következtében tovább csökkentek idehaza az üzemanyagárak, ami azt jelenti, hogy a benzin literjéért a kutakon átlagosan 316-317 forintot, míg a gázolajért átlagosan 301-302 forintot kérnek. Ezzel ismét közel kerültünk a 300 forintos lélektani árszinthez, ez alatti üzemanyagárakat legutóbb 2010-ben láthattunk csak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés