Előfizetői tartalom

A NATO hajókat küld az embercsempészek ellen

Portfolio
A NATO kész arra, hogy egységeket küldjön az Égei-tengerre az embercsempészek megállítására - írja a BBC Ashton Carter amerikai védelmi minisztert idézve. Carter Brüsszelben nyilatkozott erről a NATO védelmi minisztereinek tanácskozásán, ahol mindenki támogatásáról biztosította a műveletet. A misszió egyik fő célja a menekültáradat nyomon követése és az embercsempész-hálózatok felszámolása - számol be az Index.

Németország, Törökország és Görögország közösen kérte a NATO segítségét az embercsempészek megállításához az Égei-tengeren. Ashton Carter azt mondta: a művelet terveit közösen dolgozzák ki. A német kormányzati forrásokra hivatkozó Frankfurter Allgemeine Zeitung szerint Görögországot sikerült meggyőzni arról, hogy a NATO egységei lépjenek fel az Égei-tengeren...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés