Előfizetői tartalom

Rettenetes hibára figyelmezteti a briteket az Economist

MTI
Miután a legbefolyásosabbnak tartott brit napilap, a The Sun a Brexit mellett foglalt állást, most a gazdasági téren befolyásos Economist hetilap "terítette ki lapjait" és egyértelműen a britek EU-ban való maradása mellett kardoskodott. A szerkesztőségi írás szerint szemérmetlenül hamis" érvek is elhangzanak a Brexit-tábor kampányában, illetve "rettenetes hiba lenne" a kilépés.

A cikk szerint ha a brit EU-tagságról jövő csütörtökre kiírt népszavazáson a többség a kilépésre szavaz, az súlyos és tartós politikai és gazdasági károkat okozna Nagy-Britanniának, és az Európai Unión is mély sebet ejtene egyik legnagyobb tagországának elveszítése. "Miközben az olyanok, mint Donald Trump és Marine Le Pen gazdasági nacionalizmust és idegengyűlöletet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés