Előfizetői tartalom

Jöhet a szentivánéji rémálom

Portfolio
Elérkezett az Egyesült Királyság történelmi jelentőségű népszavazásának hete: a péntek hajnali órákban kiderül, hogy mennek vagy maradnak-e a britek az Európai Unióban. A nagy pillanat előtt még Mario Draghi EKB-elnököt és Janet Yellen amerikai jegybankelnököt is halljuk beszélni, míg utána az idei második spanyolországi előrehozott választások miatt lehet majd izgulni. Itthon kamatdöntés és friss Inflációs jelentés is érkezik az MNB-től.

Magyar idő szerint csütörtök reggel 8 órától este 11 óráig szavazhatnak a brit állampolgárok arról, az Egyesült Királyság feladja-e uniós tagságát. A szavazóhelységek zárása utáni percekben megjelenhetnek az első exit-pollok, melyekből már kiderülhet, mennyire lesz szoros a voksolás. Ezt követően a kevés szavazópolgárral rendelkező körzetekből már hajnali egy óra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés