Előfizetői tartalom

Lecsúsztál idén az egyetemről? Hova érdemes menni gazdasági képzésre?

A felsőoktatásban a gazdasági képzések idén is a legnépszerűbbek között voltak a felvételizők körében: voltak olyanok, amiket több ezren jelöltek meg első helyen. Ezzel együtt jár, hogy nem minden jelentkező nyer felvételt a kiválasztott szakra, de annak, akit mindenképp a gazdaság és a pénzügy érdekel, bőven vannak lehetőségei hasznos tudást szerezni az egyetem falain kívül is. Megnéztük, hogy melyek a legpiacképesebb felnőttképzések a területen, és mit érdemes tudni róluk.

A 2016 szeptemberében induló felsőoktatási képzésekre összesen 111 162-en nyújtottak be jelentkezést, és a Felvi.hu szerint legtöbben első helyen a gazdaságtudományi, a műszaki és a pedagógus képzési terület valamely szakát jelölték meg. A gazdasági szakok évek óta a legnépszerűbb területek közé tartoznak, a 10 legtöbb első helyes jelentkezést vonzó szakból 4 darab...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés