Előfizetői tartalom

Trump nem tér észhez, ha győzni fog

MTI
|
Portfolio
Donald Trump elnökként ugyanazt cselekedné, mint amit jelöltként megígért, hiszen csak ez az egyetlen Trump van, egy "javított, bővített kiadású" Trump nem lesz - állították Trump The Washington Postnál dolgozó életrajzírói. A New Yorker lap arra a megállapításra jutott, hogy "Mágikus hitre lenne szükség abban bízni, hogy (Trump) elnöksége valamiképp más lenne, mint amit a kampány sugall." Mindezek alapján az MTI végigvette a republikánus elnökjelölt kampány során elhangzott legfőbb ígéreteit, illetve azok várható következményeit, illetve a hozzájuk szükséges erőforrásokat.

Külpolitikailag - írja a dpa hírügynökség - Trump "Amerika az elsődleges" mottóhoz igazodna. Alapvetően meg akarja változtatni a szuperhatalom geopolitikai pozicionálását. Már 2015 áprilisában kijelentette: "Szeretnék mindent visszavenni a világtól, amit mi adtunk neki." A NATO küldetését és a szövetség, illetve a szövetségesek védelmét Trump újra definiálná. Az olyan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés