FONTOS Paks II.-vezér: változhat a kulcsrakész ár, a kínaiak is megjelenhetnek a beruházás körül
 
Előfizetői tartalom

Fellélegezhet Janet Yellen: Trump csak 2018-ban váltaná le

Portfolio
Az utóbbi hetek piaci pletykáival ellentétben Donald Trump nem szeretné, ha Janet Yellen Fed-elnök lemondana - jelentette ki a frissen megválasztott elnök gazdasági tanácsadója a Wall Street Journalnak (WSJ). Ugyanakkor Trump stábja már most világossá tette, hogy 2018 februárja után nem kap még egy ciklust a jegybank jelenlegi elnöke.

A piac azért is tartott egy kicsit Donald Trump győzelmétől, mert az elmúlt hetekben megjelentek olyan vélemények, melyek szerint a republikánus jelölt politikai nyomást helyezne a Fed elnökére, hogy idő előtt kikényszerítse a távozását. Ebből a szempontból megnyugtatók a mostani hírek, Judy Shelton, az új elnök monetáris politikai tanácsadója ugyanis úgy fogalmazott, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés