Előfizetői tartalom

Hivatali visszaélés történhetett a NAV-ban

Portfolio
Az utóbbi évek egyik emlékezetes és nagy hatású ügye volt Horváth Andrásé: a NAV egykori dolgozója kiállt a nyilvánosság elé, hogy felhívja a figyelmet az adóhivatalban folyó visszaélésekre. Fő állítása szerint a NAV csak a kishalakat kapja el, az igazi nagy adócsalók tevékenysége felett szemet huny. Most kiderült, hogy a Nemzeti Nyomozóiroda az egyik ügyben vádemelési javaslatot tett - írja az Index.

Horváth a rendőrségen is feljelentést tett, és egy a sajtóban csak zöld dossziéként hivatkozott beadványában konkrét cégeket, NAV-vezetőket és félreállított adóhatósági dolgozókat nevezett meg. Feljelentése után akkor nyomozás is indult, ami most részben lezárult.A Nemzeti Nyomozóiroda az egyik ügyben vádemelési javaslatot tett, úgy ítélték meg, hogy a Delta Feed...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés