Előfizetői tartalom

Mégis marad a BME-n a gazdaság- és társadalomtudományi kar?

MTI
Bár az állami fenntartó és az ELTE már jelzéseket, illetve lépéseket tett abba az irányba, hogy átkerüljön a Műegyetem gazdaság-és társadalomtudományi kara az ELTE kötelékébe, ma ezzel teljesen ellentétes állásfoglalásról határozott a Műegyetem szenátusa. Utóbbi testület nemcsak megtartaná a gtk-t, hanem erre vonatkozó intézkedési tervet is elfogadott.

A Műegyetem (BME) MTI-hez eljuttatott közleményében az áll: az intézmény rektora és kancellárja fordult a szenátushoz azért, hogy a testület nyilvánítsa ki elkötelezettségét a nyolc karral rendelkező BME egységének megőrzése iránt. Az egyetem legfőbb döntéshozó szerve hétfői ülésén kinyilvánította, hogy a gazdaság-és társadalomtudományi kart (gtk) a BME szerves...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés