Előfizetői tartalom

Most nem gyarapodnak, hanem fogynak az MNB-alapítványok

Portfolio
Összeolvad a Pallas Athéné Domus Scientiae Alapítvány (PADS) és a Pallas Athéné Domus Concordiae Alapítvány (PADOC) - derül ki az MNB szerdai közleményéből. A két szervezet feladatait a jövőben a Pallas Athéné Domus Educationis Alapítvány (PADE) fogja ellátni. A PADE céljai megegyeznek az összeolvadó alapítványok céljaival, vagyonát pedig a korábbi alapítványok teljes vagyona fogja képezni.

Az MNB mint a Pallas Athéné Alapítványok alapítója az elmúlt időszakban áttekintette az általa létrehozott alapítványi struktúrát, és döntött a PADS és a PADOC összeolvadás útján történő egyesítéséről. Az összeolvadást követően létrejövő új Alapítvány ötvözi a korábbi két alapítvány céljait és teljes vagyonát - olvasható a jegybank közleményében....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés